Bedrijven

Join Reemo

Bedrijven

Waarom eindeloos wachten op goede kandidaten die solliciteren?
Waarom peperdure consultants uit Nederland inhuren?
Terwijl er technisch talent staat te springen om een toffe opdracht.

Overleg met Reemo wat u nodig heeft, en regel het in een mum van tijd.

Start Hiring Today!

Join Reemo

Bedrijven

Waarom eindeloos wachten op goede kandidaten die solliciteren?
Waarom peperdure consultants uit Nederland inhuren?
Terwijl er technisch talent staat te springen om een toffe opdracht.

Overleg met Reemo wat u nodig heeft, en regel het in een mum van tijd.

Start Hiring Today!

Partner van:

Let Reemo staff your team!

Wij zijn gespecialiseerd in het werven van remote IT – personeel. Dit zijn software engineers, ontwikkelaars en ander hoogopgeleid IT personeel. Onze focus ligt op Zuid- en Oost- Europa zodat uw remote personeel zich grotendeels in dezelfde tijdszone bevindt als de rest van het team. Reemo ontlast uw organisatie maximaal: we nemen het wervingsproces uit handen, vinden de juiste mensen, testen de kwaliteiten, helpen met het onboarden in uw teams en blijven betrokken.

Soms is het wenselijk dat iemand naar Nederland komt om het team te ontmoeten. Ook hierin helpt Reemo uw organisatie. Onze experts gaan met volle overgave en passie voor u – en met u – aan deze zaken werken. Klaar om nieuw talent aan te trekken?

Contracting

Reemo zorgt er voor dat uw nieuwe werknemer een geldig contract heeft dat voldoet aan de wetten van het land waar diegene vandaan komt. Maar ook het juiste aantal vakantiedagen, pensioen, verzekeringen etc. en rechtsgeldig E-signed.

Payrolling

Maandelijks ontvangt de werknemer een loonstrook van Reemo op basis van de gewerkte uren bij de opdrachtgever. Ziektedagen, vakantiedagen en bonussen worden automatisch geregeld. Aan het einde van het jaar wordt zelfs de jaaropgave verstuurd.

Compliance

We garanderen dat het inhuren via Reemo 100% in overeenstemming is met de wet- en regelgeving van het land waar uw nieuwe teamlid vandaan komt. Aangezien Reemo de juridische werkgever is zorgen wij voor een vlekkeloos proces.

U bepaalt

Wij maken het makkelijk voor Nederlandse organisaties om het IT team te vergroten met remote medewerkers. Ook het recruiten van deze medewerkers valt hier onder. Door middel van een groot netwerk aan partners helemaal compliant met wetgeving in de landen waar de werknemer gestationeerd zit. De contractering, de uitbetaling in lokale munt en alle juridische en HR aspecten hiervan. 

We hebben goede relaties met wervingsbureaus in landen als Roemenië, Hongarije, Oekraïne en Portugal. Ze weten wat we zoeken en kennen onze hoge kwaliteitsnormen. Ook weten ze dat onze developers van Reemo B2 Engels moeten spreken.

Zodra we de persoon hebben gevonden die aan uw verzoek voldoet, kunt u hem of haar zelf interviewen om er zeker van te zijn dat het de juiste persoon is. 

U kunt opschalen, afschalen of doorgaan zoals u bent begonnen. Wij zullen uw wensen faciliteren om ervoor te zorgen dat uw bedrijf groeit zoals het hoort en dat uw Reemo mensen gelukkig en productief zijn.

0
Klanten die hun teams op afstand hebben uitgebreid
0 +
Jaar ervaring in werving, personeelsbezetting en internationaal opereren
0
Teamleden die op afstand werken voor Nederlandse bedrijven