FAQ

Join Reemo

FAQ

Veel gestelde vragen
Bekijk hieronder de vragen die we al van meerdere potentiele of lopende samenwerkingen hebben gehad.
Mocht u nog steeds vragen hebben na het lezen van de informatie op de website, neem dan contact met ons op!

Hoe vindt Reemo de mensen die ik nodig heb?

Reemo gaat op basis van een persoonlijk gesprek met de klant op zoek. Door ervaring in recruitment, het staffen van IT teams en ervaring binnen IT teams, zorgt Reemo er samen met u voor dat alle benodigde onderwerpen besproken worden. Zo weet Reemo wat u nodig heeft en kan gaan zoeken.

Remote werken is prima, maar wat nou als ik iemand wil ontmoeten?

Dat snappen we bij Reemo natuurlijk ook! Voor meerdere klanten hebben we verzorgd dat hun nieuwe team(lid) naar Nederland komt. We boeken een hotel en uw nieuwe teamlid kan een X periode fysiek met het team inwerken. Vervolgens werkt remote samenwerken een stuk beter. En uiteraard gebeurt het ook dat Reemo developers zo nu en dan langs de klant komen, om het teamgevoel te vergroten.

Wat zijn de meest voorkomende communicatiemiddelen bij remote werken?

Dankzij alle moderne technologieën zit er nauwelijks verschil meer tussen afstanden van twee mensen die digitaal samenwerken. Of de een in Groningen zit en de ander in Maastricht, of een stuk verder: als het samenwerken maar goed gaat en er resultaat geboekt wordt. De meest voorkomende communicatiemiddelen zijn tools als Slack, Microsoft Teams, Google Meet, Zoom en WhatsApp. Eigenlijk dezelfde tools die u waarschijnlijk al gebruikt!

Zitten er ergens nog verscholen kosten?

Absoluut niet. Bij Reemo werken we transparant en geven we vroeg in het proces door wat de tarieven zijn. Uiteraard kunnen deze wijzigen na een bepaalde periode of kan er een fout worden gemaakt. Gelukkig zijn we allen mensen en komen we er altijd wel uit. De tarieven zijn all-in tarieven en dus komen er geen extra kosten bij.

Wat als het voor ons niet werkt?

Het kan zijn dat uw organisatie niet klaar is voor Reemo haar dienstverlening. Het kan ook zijn dat de organisatie zo in elkaar zit, dat het nooit klaar zal kunnen zijn. Dat geeft natuurlijk niet! In iedere overeenkomst staat een opzegtermijn en daarnaast werken we vaak met een zo lang mogelijke inwerkperiode (meestal 4-8 weken).

0
Klanten die hun teams op afstand hebben uitgebreid
0 +
Jaar ervaring in werving, personeelsbezetting en internationaal opereren
0
Teamleden die op afstand werken voor Nederlandse bedrijven

❝Next generation of workforce❞